Превод на английски

Direct English - езиково обучение по
английски език подходящо за всеки

Направете първата стъпка към успеха Ви с Direct English

Казват, че първата стъпка е най-трудна. Ние просто сме улеснили този процес. Direct English Ви позволява да сте уверени от първия ден. Това е най-ефективната езикова система за всеки, който желае да изучава английски език.

С деветте нива, от които да избирате, като може да започнете от нулево ниво до най-високото, включително Бизнес английски, Direct English предлага по-голям избор, от която и да е друга обучителна система по английски език. Така че, в зависимост от това дали сте начинаещ или напреднал курсист, млад специалист или опитен изпълнителен директор, Direct English е точно за Вас.

Постигнете сигурен и бърз напредък по английски език

Direct English е около Вас, учете с Вашето темпо и повишавайте езиковите си умения с всяка стъпка по време на обучението си. Direct English отразява последните новости в изучаването на чужди езици. Веднъж записани, ще използвате специално разработените интерактивни учебници, както при нас в учебния център, така и вкъщи. Всичко това ще бъде комбинирано с цялостна програма от персонализирани уроци, часове за разговори дори социални дейности. Учебната програма е разработена така, че да комуникирате в максимална степен, като използвате английския език уверено от самото начало на обучението си, а в същото време систематично да изучите и всички основни единици на английската граматика. Linguaphone Group съчетава целия опит и разбиране, за да отрази това как се изучава чужд език по естествен начин. Ние ще Ви запознаваме с граматични и езикови единици от първия ден и ще Ви окуражим да говорите на английски език от първия час. Не английски за класната стая, а език за реални житейски ситуации.

Разкрийте един свят на възможности с Direct English

Учебната програмата на Direct English е базирана и внимателно изготвена на принципа на повтаряемостта, като ключови области на езика се разработват по три пъти във всяко ниво. Ако не разберете нещо веднага, може да се върнете към него по-късно. По този начин развивате в голяма степен увереност, която ние вярваме, че е в основата на всеки успех.

Програмата също Ви позволява да откриете стила на учене, който Ви допада най-много. През цялото обучение ще се възползвате от нашите постоянни насоки и насърчаване, повишавайки така Вашата увереност и поддържайки мотивацията Ви, за да сте сигурни, че ще успеете. С две думи, ние осигуряваме в цялост обучението, подкрепата и насоките, от които се нуждаете, за да постигнете очакваните резултати. Високият процент презаписани курсисти, над 60%, е показател, че нашата система за обучение, материали и методология наистина дават резултат.