Превод на английски

Ние ще бъдем до Вас всяка стъпка от пътя Ви

Вярваме, че всеки може да научи английски език

В наши дни, английският е езикът на международния бизнес, технологии, образование и пътуване. Говорим е навсякъде по света. Все по-често и по-често използването му се оказва единствения начин за общуване между хората, които се срещат в чужбина по бизнес дела или просто по време на почивка.

Владеенето на английски език се превръща от умение, което е добре да притежавате, във важна необходимост, независимо дали по отношение на бизнес или просто за удоволствие. От успех в служебен план до това да направите следващото си пътуване в чужбина по-приятно, изучаването на английски език разкрива свят от възможности.

За разлика от много други езикови курсове, Direct English се грижи изключително добре за Вашите потребности. Вместо да провеждаме учебни часове с фиксиран график на обучаеми с различни умения, нашите 9 нива на обучение са пригодени към Вашите способности, служебни ангажименти и начин на живот.

Вашият път към успеха в изучаването на английски език започва тук

От индивидуално до групово обучение, Direct English предлага по-голям избор от всяка друга система за изучаване на английски език. Ние се фокусираме върху това да Ви направим по уверени, насочвайки усилията си към това, което умеете, като през цялото време осигуряваме не само ефективен учебен процес, но също насърчаващ и забавен. Гъвкавостта, съчетана с професионално разработени двуезични учебни материали, учебни часове с индивидуална насоченост, часове за разговор, мултимедийни ресурси и организирани социални дейности, допринасят за цялостния успех на нашата доказана учебна система. Това е печеливша комбинация, която трудно може да бъде постигната от конкурентите ни.

Тук ще прочетете какво прави системата Direct English уникална. Вашият път към успеха започва сега. Свържете се с нас още днес.