Превод на английски

Вземете повече от живота като изучавате
английски език с Direct English

Искате да изучавате английски?
Ние ще направим това по-лесно!

Съществуват редица важни умения, които човек придобива през живота си, но има едно, което не бива да пренебрегвате, а именно – способността да общувате свободно на английски език. Има толкова много причини поради, които хората изучават английски с нас: за да им помогнем да извлекат най-доброто от пътуването си в чужбина, с цел кариера или просто да придобият ново умение. Каквато и да е причината, в следващите 10-15 години английският ще бъде изучаван от около два милиарда души. Защо и ти да не си един от тях?

Искате изучаването на английски да бъде едно приятно преживяване, но също така водите забързан живот, което Ви затруднява да намерите време, за да започнете традиционен езиков курс. Не желаете да се ограничите и от другите си социални дейности - какво бихте могли да направите?

Direct English Ви дава отговор. Цялостната система за езиково обучение, предназначена за заети хора като Вас, предлага гъвкав, ползотворен начин за изучаване на английски език, като в същото време разширявате своите социални и бизнес хоризонти.

Курс по английски език за всеки

Знаем, че всеки човек е уникален и притежава свой начин на учене, свои собствени умения и изисквания. Затова адаптираме нашите курсове към Вашите индивидуални нужди и възможности, а не към тези на група обучаеми.

От първия момент, в който стъпите в учебен център на Direct English, Вие сте въведен в среда, която е зареждаща, приятелска и стимулираща. Като част от нашата уникална програма, ние Ви насърчаваме да релаксирате заедно с останалите ученици в зоната за социални дейностти, да гледате филми на английски, да участвате в разговори и дебати или да прекарвате приятно времето си навън на по питие. Така, докато учите английски, ще създадете нови приятелства - умение, което би Ви дало безброй нови лични или служебни възможности.

Нашата методология за обучение и личен подход са базирани на система, която функционира в съответствие с Вашите възможности. За нас Вие сте личност – опознаваме Ви, обсъждаме кое ниво на английски език желаете да достигнете и в какъв срок, какво Ви интересува и мотивира, както и какви са причините да изучавате английски език. Не по-малко важно е разбирането и ние силно вярваме в това, че учите по-бързо, ако се забавлявате докато го правите. Затова, с Direct English, във всеки удобен случай ще можете да практикувате новопридобитите си знания с обучители, чиито майчин език е английски, както и с останалите обучаеми. С две думи, ще изучавате разговорен английски по възможно най-естествения, забавен и ефективен начин.