Превод на английски

Инвестирайте в бизнес за обучения по
английски език с Direct English

Интересувате ли се да станете лицензополучател или от възможност за франчайзинг?

Direct English Lebanon Direct English Melewar Malaysia Corridor

Английският език се приема за международния език на комуницията на фона на непрекъснато разрастващия се пазар за изучаване на английски език в световен план, който се определя в момента на 15 милиарда долара и тази стойност постоянно расте.

Direct English е деветстепенна система за изучаване на английски език, създадена специално за основаната във Великобритания Linguaphone Group, световен доставчик на езикови обучения със 109 годишен опит в тази сфера. Като част от поставените ни цели за разрастване в национален мащаб, търсим нови Direct English партньори, които да станат лицензополучатели.

Представяне на нашата Direct English програма за получаване на лиценз

По подобие на франчайзинговата политика, тази интересна опция за получаване на лицензни права, Ви предлага възможността да натрупате капитал чрез доходоносния бизнес на пазара за обучения по английски език в България. Характерната гъвкавост на тази възможност за лиценз не може да Ви бъде предложена от други международни компании, които предоставят франчайзингови права. Притежавайки лиценз на Direct English, Вие получавате изключителните права и гъвкавост да развивате обучителната система Direct English в рамките на териториалните Ви права в България, като наред с това получавате очакваната от Вас подкрепа в бизнес и маркетингов план от международния франчайзодател. Влезте тук, за да разберете защо системата Direct English е уникална, както и да се запознаете с бизнес моделите, които бихте могли да взаимствате.

Създадена през 1997 година, Direct English е уникална обучителна система, разработена от международно признатия авторитет в областта на английския език, Луи Александър. Нашата деветстепенна система Ви предоставя обучение по английски език на световно ниво, подходящо за обучаеми с различни умения и разнообразни цели: от млади професионалисти до корпоративни изпълнителни директори, от абсолютно начинаещи до напреднали.

Налице са вече постигнати успехи чрез системата Direct English в редица държави в Средния Изток, Европа и Азия, на изключително различни пазари, като Саудитска Арабия, Португалия и Корея. В момента търсим да назначим нови лицензополучатели за различни териториални единици в България, които са ентусиазирани, ще работят упорито и с желание, за да пожънат успехите си.

Инвестирайте в бъдещото развитие на бизнеса си днес

Влезте тук, за да откриете какви са наличните възможности за получаване на Direct English лиценз, типът партньори, които търсим, както и необходими инвестиции, които трябва да направите.