Превод на английски

Инвестирайте в бизнес за обучения по
английски език с Direct English

Избор на лицензополучател на Direct English

Direct English tutorDirect English crowd

Търсим партньори със стратегически подход, които се интересуват от възможности за бизнес развитие чрез франчайзинг, с необходимия опит, ресурси и виждане, за да ни представляват в различни населени места на територията на България.

Като лицензополучател на Direct English, Вие ще сте отговорни за развитието на езиковата ни програма в рамките на изключителните Ви териториални права. Ако се припознавате в някой от долуизброените, ще се радваме да се свържете с нас:

  • Собственик на езиково училище или на създадена мрежа от обучителни центрове за възрастни, действащи в момента и/или човек с многобройни контакти в сектора на корпоративните обучения
  • Собственици на създадени мрежи от действащи в момента центрове за обучения по Информационни технологии, Бизнес и Мениджмънт и/или хора с многобройни контакти в сектора на корпоративните обучения
  • Предприемачи или компании със собствен капитал, които търсят нови удовлетворяващи ги възможности за развитие
  • Надеждни дистрибутори на национално ниво на обучителни материали по английски език

Наличието на предишен опит с обучения по английски език или с франчайзингова дейност в сферата на образованието не е основно изискване, за да успеете с Direct English. Ние търсим амбициозни и ентусиазирани бизнес личности, които желаят да развиват Direct English и са готови да работят усърдно, за да постигнат успех. Ако Вие умеете да изграждате взаимоотношения, притежавате отлични комуникативни умения и бизнес находчивост, за да използвате тази печеливша възможност, бихме желали да се свържете с нас. И имайте предвид, че тази възможност е сходна с франчайзинговия бизнес, но в същото време предлага на лизензополучателите по-голяма гъвкавост в подхода към собствения им успех.

За кои територии бихте могли да получите лицензни права?

В настоящия момент получаването на изключителни териториални права е възможно за редица по-големи и по-малки населени места в България, включително София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и други. Попълнете формуляр за онлайн запитване, като посочите за кое населено място се интересувате.

Търговски изисквания

Ако сте одобрен за Direct English лицензополучател, Вие ще трябва да имате необходимите средства за заплащане на първоначална лицензионна такса, както и на такси от постъпленията, плащания за материали и разбира се предвидените и текущи разходи за бизнеса Ви. Общият разход ще бъде различен в зависимост от големината на територията, уговорения бизнес модел, достъп до съществуващата инфраструктура, човешки и маркетинг ресурси, но ние можем да Ви помогнем да набележите тези неща по време на събеседванията си с нас.