Превод на английски

Инвестирайте в бизнес за обучения по
английски език с Direct English

Защо да станете партньор с Direct English?

Direct English receptionDirect English partners

Английският е най-често преподаваният чужд език, с тенденция да бъде изучаван от 2 милиарда души по целия свят през следващите 10-15 години.

Уникалната деветстепенна обучителна програма на Direct English предлага гъвкави бизнес модели за лицензополучателите и цялостна и навременна бизнес и маркетингова подкрепа. Имайки възможност да станете франчайзополучател в България, сега е Вашият шанс да се присъедините към разрастващата се мрежа от лицензополучатели и да натрупате капитал чрез доходоносния бизнес на пазара на обучения по ангнлийски език в България.

Какво прави системата Direct English уникална?

Direct English е уникална обучителна система, разработена от световно известния експерт в областта на английския език, Луи Александър, която отразява най-актуалното, свързано с изучаването на чужд език и е една от най-ефективните обучителни програми по английски език достъпна в наши дни.

За разлика от много други езикови курсове по английски език, Direct English функционира в съответствие с Вашите лични възможности, като предоставя начин за постепенно усвояване на материала. Системата е съобразена със способностите и целите Ви. Постигате напредък чрез темпо определено от Вас самите и ненарушаващо изпълнението на служебните и личните Ви ангажименти и се обучавате точно по начина, по който желаете. Чувствате се уверени още от първия ден и в резултат постигате целите си по-бързо.

Direct English комбинира интерактивни двуезични материали с програма от персонализирани уроци, часове за разговори дори социални дейности. Със своите девет нива на обучение и допълнително бизнес английски, Direct English Ви предоставя повече възможности в сравнение с всички останали обучителни системи.

Бизнес модели за лицензополучатели на Direct English

  • Специализирани Direct English обучителни центрове, които са собственост на корпоративна организация или на притежатели на подлиценз
  • Прелицензиране на програми и центрове - сливайки Direct English със съществуващи такива, университети и центрове за мениджмънт
  • Фирмени обучения на място
  • Държавни търгове за обучения
  • Начини, пряко насочени към потребителите

Сега имате тази възможност. Защо да чакате?

Относно възможностите за бизнес развитие и получаване на лиценз на територията на България, защо не се свържете с нас още днес? Влезте тук, за да научите повече за тази възможност, коята включва цялостно обучение, бизнес и маркетингова подкрепа от страна на международния франчайзодател, а от друга гъвкавостта, която това изключително лицензно споразумение предлага.