Превод на английски

Изучаването на английски език с Direct English
разкрива свят от възможности

Linguaphone Group - световен лидер в езиковите обучения

Direct English logo Pingu's English logo Linguaphone Logo

Основана във Великобритания, със своя 109 годишен опит, Linguaphone Group е световен лидер сред тези, които предлагат езикови обучения.

Избирайки да изучавате английски език с нас и Linguaphone Group, може да бъдете напълно спокойни, че сте в сигурни ръце. Linguaphone Group е водещ доставчик на обучения по английски език, с над 100-годишен опит в езиковите обучения и с непрекъснато разрастваща се мрежа от партньори.

Милиони хора в над 60 държави по света вече са усвоили нов език. И броят им непрекъснато расте.

Linguaphone Group предоставя висококачествени и разнообразни езикови програми за обучение на деца и възрастни по света под международно признатите търговски марки Direct English, Pingu's English and Linguaphone. Гордеем се с нашето ниво на обслужване и иновационен подход и чрез партньорите си предоставяме обучителна дейност, която се характеризира не само с отдаденост и подкрепа от страна на преподавателите, но и с надеждност. С наша помощ, с ентусиазъм и страст, ние ще Ви вдъхновим и мотивираме, за да разгърнете цялостния си потенциал и да постигнете поставените от Вас цели.

За повече информация, посетете www.linguaphonegroup.com

Инвестиционна обвързаност

LG & DE Limited е наименованието на компанията, притежаваща контролни функции върху Linguaphone Group, която е регистрирана във Великобритания, като частно дружество с ограничена отговорност под номер 5694539 със седалище: Linguaphone Group, Liongate Enterprise Park, 80 Morden Road, Mitcham, Surrey CR4 4PH, United Kingdom